Universitatea Cluj la a treia victorie în play-out

by Redacția

Universitatea Cluj a întâlnit, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe CSU UV Timișoara în cadrul etapei a 5-a a play-out-ului pentru locurile 9-12 la volei masculin, meci în care ”U” a obținut o victorie meritată.

3 - 0
Full Time

Arbitrii

A 1A 2
BOROEANU CristianLupuțan Razvan

Rezultat

Echipa12345Seturi
U Cluj2525253
CSU Timisoara2119190

Detalii

Dată Time League Sezon
aprilie 16, 2022 18:00 Play-Out 9-12 2021-2022

Locație

Sala Sporturilor "Horia Demian"
Sala Sporturilor Horia Demian, Strada Splaiul Independenţei 6, Cluj-Napoca 400000, Romania

A fost 3-0 pentru ”U”,  într-o partidă care a stat puține minute sub semnul echilibrului, elevii lui Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei aflându-se în cea mai mare parte a timpului de joc la timona acestuia.

„Înainte de aceste ultime două meciuri din campionat stabilisem împreună cu conducerea tehnică să vedem exact plusurile și minusurile fiecărui membru al lotului urmând ca apoi să tragem concluziile cu privire la componența acestuia pentru sezonul următor. În meciul cu CSU UV Timișoara au fost rulați o parte din componenții echipei, ne-am cristalizat câteva idei dar mai avem nevoie să ne edificăm asupra a încă doi sau trei jucători ceea ce vom face în partida următoare cu Unirea Dej. Vom putea astfel să ne stabilim strategia de achiziții pentru această vară în așa fel încât din toamnă să pornim la drum cu tot ce avem nevoie pentru a obține rezultate net superioare celor din acest sezon.” a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei  pentru u-cluj.ro:

Punctele pentru ”U” au fost realizate de: Vlad Negreau 15, Mihai Popovici 13, Andrei Varga și Mădălin Dăineanu câte 12, Claudiu Iov 7 și respectiv Ștefan Verciuc și Tudor Mocan câte 1 punct.

În etapa următoare, ”U” va întâlni în Sala Sporturilor „Horia Demian” miercuri, 20 aprilie pe Unirea Dej.

CLASAMENT

PosEchipaPts
130
229
317
43

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii