Universitatea Craiova se va înscrie în campionat

Clubul Universitatea Craiova a anunţat oficial, sâmbătă, că a luat decizia de a se înscrie în competiţia fotbalistică, începând cu sezonul 2013/2014.

universitatea-craiovaFinanÅ£atorul Adrian Mititelu afirmă, într-un comunicat, că după ce gruparea din Bănie şi-a câştigat dreptul de a juca în competiÅ£ia fotbalistică prin deciziile instanÅ£elor judecătoreşti, Universitatea Craiova ”va face demersurile oficiale de înscriere în competiÅ£ie. Urmează ca FederaÅ£ia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal să decidă, în scurt timp, în ce competiÅ£ie fotbalistică vom evolua din sezonul viitor”.

Universitatea Craiova, echipă dezafiliată de la Federaţia Română de Fotbal în 2011, a înaintat în urmă cu o săptămână cereri de înscriere, atât către Federaţia Româna de Fotbal, cât şi către Liga Profesionistă de Fotbal, în mod oficial.

ŞtiinÅ£a precizează că meciurile oficiale din sezonul 2013/2014 se vor disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar până în data de 15 aprilie 2013 va fi numită conducerea tehnică şi executivă.

În prima parte a anului 2014 vor demara lucrările pentru un nou stadion, ce urmează a fi construit de autorităţile locale pe amplasamentul actual al arenei „Ion Oblemenco”.

”Indiferent de competiÅ£ia în care vom evolua, planul de reconstrucÅ£ie al echipei FC Universitatea Craiova va fi unul solid, demn pentru brandul Universităţii Craiova şi comparabil cu calitatea fotbalistică a echipelor de vârf din România”, se mai arată în comunicat.

Totodată, se precizează că ”rămân valabile promisiunile făcute de Adrian Mititelu cu privire la deschiderea acÅ£ionariatului clubului către suporteri şi celelalte persoane juridice din Municipiul Craiova, judeÅ£ul Dolj şi nu numai! În paralel cu reconstrucÅ£ia clubului, se va efectua şi reorganizarea juridică, din temelii, a societăţii sportive, astfel ca, în circa 6 luni de zile, clubul să aibă un acÅ£ionariat nou, care să cuprindă o sferă cât mai largă a fanilor ‘Campioanei unei Mari Iubiri”, potrivit Agerpres

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More