Vassaras ascunde realitatea! Cum nu e de roșu?!

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, a declarat, joi pentru AGERPRES într-o conferinţă de presă, că va continua în funcţie şi că treaba lui nu este să demisioneze atunci când apare o greşeală de arbitraj şi un conducător de club îi cere să plece.

Vassaras acoperă greșelile arbitrilor

În opinia sa, în Superliga nu sunt mai multe greşeli decât în alte campionate, precizând că arbitrii români sunt printre cei mai buni din Europa.

„Nu e necesar să vin cu explicaţii la finalul fiecărei etape, dar ar putea fi un motiv să vin atunci când este o greşeală evidentă. Am făcut asta şi o voi mai face. Când unul zice că e roşu, altul că e galben, noi nu putem să venim de fiecare dată să venim cu explicaţii care e decizia corectă. Cu siguranţă noi avem un alt număr de greşeli de arbitraj faţă de ce consideră lumea. Iar eu nu cred că există vreun campionat de fotbal fără erori. Şi nu cred că există campionate cu mult mai puţine erori decât cel românesc. Vă rog să încetaţi, eu le cer întotdeauna arbitrilor să fie corecţi. Jucătorii şi antrenorii trebuie să joace fotbal pe teren, iar arbitrii respectă asta. Şi dau maximum de fiecare dată. Nu e un accident că arbitrii noştri sunt printre cei mai buni din Europa, mă refer la arbitrii internaţionali”, a explicat Kyros Vassaras pentru sursa citata mai sus.

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că se va retrage de la echipa bucureşteană, fiind nemulţumit de greşelile de arbitraj de la partida cu Rapid, pierdută cu 0-1. De asemenea, el a anunţat că niciun reprezentant al FCSB nu va mai participa la şedinţele Comitetului Executiv sau la Adunările Generale ale FRF şi a solicitat demisia preşedintelui CCA, Kyros Vassaras.

FCSB a acuzat neacordarea de către arbitrul Horaţiu Feşnic a două cartonaşe roşii pentru jucătorii formaţiei FC Rapid, Răzvan Onea şi Dragoş Grigore, în urma unor faulturi asupra fotbaliştilor Florinel Coman şi Andrea Compagno

Citește si...

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Dacia Mioveni rămâne în Liga Florilor

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More