Veste bună pentru Pandurii!

Braga pierde 3 jucători de bază care vor lipsi în meciul tur din play-off-ul UEL

braga1A Bola scrie că Jesualdo Ferreira are mari probleme de efectiv înaintea dublei manșe cu Pandurii Târgu Jiu, din play-off-ul Europa League. Calificarea este foarte importantă pentru lusitani, care se bazează însă pe venituri consistente din vânzările efectuate în această vară.

Mai precis, trei jucători foarte importanți se pregătesc de despărțirea de Braga. Cum transferurile acestora se află în pline tratative, antrenorul ar putea fi obligat să nu-i folosească la meciurile cu Pandurii. Ei au fost săriți cu selecția și la partida cu Pacos Ferreira, 2-0 în ultima etapă de campionat.

Helder Barbosa (26 de ani) se apropie de un transfer la Crystal Palace (nou-promovată în Premier League), în vreme ce fundașul stânga Elderson se află în tratative avansate cu Beșiktaș, care ar oferi în jur de 2,5 milioane de euro pentru apărătorul nigerian în vârstă de 25 de ani. Cei doi ar putea fi cedați pentru sporirea veniturilor, dar nu la fel stă situația și cu Joao Pedro (27 de ani).

Adus de la Naval sezonul trecut, el s-a bucurat de un campionat modest, în care a marcat de două ori, iar acesta a căzut în dizgrația staff-ului tehnic și are toate șansele să fie îndepărtat din lot.

La meciul tur cu Pandurii este incert și fundașul Paulo Vinicius, care va efectua un RMN pentru a se stabili dacă va fi sau nu apt de joc joi seară. 11,5 milioane de euro valorează cei trei jucători de care Braga s-ar putea despărți în următoarele zile.

În aceste condiții, Braga s-ar putea alinia în fața Pandurilor în următoarea alcătuire: Eduardo – Coelho, Baiano, Santos, Joazinho – Micael, Luiz Carlos – Mauro, Alan, Edinho – Agra/Pardo.informeaza  digisport

 

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More