Vești bune pentru lumea tenisului!

Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, s-a întâlnit marți cu președintele Federației Române de tenis, George Cosac, care l-a informat asupra faptului că 28 de membri asociați ai federației au solicitat convocarea unei Adunări Generale extraordinare, pentru modificarea actului constitutiv al FRT, informează site-ul oficial MTS.

Ministrul Matei Bogdan și președintele George Cosac fac apel la membrii asociați să participe și să contribuie astfel decisiv la deblocarea situației juridice a FRT.

“Am avut în ultima vreme o serie de întâlniri și discuții cu cei din conducerea Federației Române de Tenis. Atât eu personal, cât și colegii mei din MTS, ne dorim cu toții rezolvarea și clarificarea situației federației, pentru că este păcat ca un sport atât de important să nu aibă finanțare, iar sportivii să sufere din cauza acestei piedici. Facem cu toții eforturi și toate demersurile legale pentru depășirea acestei situații dificile pentru tenisul românesc și sper ca sportul alb să revină cât mai curând la condițiile normale de desfășurare a activității”, a spus ministrul Bogdan Matei.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV