Victoria Azarenka a câştigat turneul de la Doha

Victoria Azarenka, cap de serie numărul unu, a câştigat  turneul de la Doha (Qatar), dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari.

AzVictoria Azarenkaarenka a învins-o, în finală, cu scorul de 7-6 (8/6), 2-6, 6-3, pe Serena Williams (SUA), a doua favorită a competiţiei, la doar 24 de ore după ce i-a cedat americancei poziţia de lider în clasamentul WTA.

Victoria Azarenka, în vârstă de 23 de ani, se află la al doilea succes din acest an, după ce s-a impus la Australian Open.

Serena Williams va reveni, luni, în fruntea ierarhiei jucătoarelor profesioniste de tenis, urmând să devină totodată, la 31 de ani, 4 luni şi 24 de zile, cea mai în vârstă sportivă care ocupă primul loc mondial, de la introducerea actualului sistem computerizat, în 1975.

Citește si...

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

Laboratorul de control doping Bucureşti susţine că probele de sânge ale Simonei Halep au respectat temperaturile standard

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More