Victorie pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor, cu Borussia Dortmund

CSM Bucureşti, s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei Borussia Dortmund, scor 33-29 (16-14), în etapa a 11-a din grupa A a Ligii Campionilor. Cristina Neagu a marcat 11 goluri.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 11 goluri, pentru CSM, respectiv Berger 6, pentru Borussia.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 12 puncte şi se află pe locul 4 în grupa A. CSM va juca următorul meci pe 6 februarie, tot la Bucureşti, cu Podravka.

Adi Vasile nemulțumit de programul încărcat al echipei ”Fetele sunt stoarse de energie!”

La finalul partidei, Adi Vasile, antrenorul de la CSM București, s-a declarat mulțumit de rezultatul ”Tigroaicelor”, mai ales în contextul programului extrem de aglomerat pe care l-au avut elevele sale.

Este un sentiment de săptămână foarte muncită. La nivelul ăsta, sunt foarte multe meciuri în șapte zile. Cel mai greu lucru căruia trebuie să îi facem față sunt călătoriile extrem de lungi care ne epuizează mai tare decât meciul în sine.

Resursele de care am dat dovadă arată o echipă capabilă să se lupte și cred că performanța pe care au făcut-o fetele în condițiile date, apropo de oboseala fizică și de cea mentală, este mulțumitoare. Sunt foarte fericit pentru că toată lumea este sănătoasă.

Nu mă tem de nicio echipă. Respect toate echipele, dar nu mă tem. Noi venim după un parcurs încărcat, în timp ce Borussia Dortmund a avut o săptămână fără meci, în care jucătoarele se pot antrena și pot fi foarte fresh.

Fetele sunt stoarse de orice fel de energie fizică și mentală. Trebuie să îi mulțumesc publicului care ne-a ajutat foarte mult”, a declarat Adi Vasile la finalul meciului pentru DigiSport.

Citește si...

Cristina Neagu: „Hoție pe față!” Vin demisiile la CSM?

Mircea M

CSM Bucureşti eliminată din Liga Campionilor

Redacția

SCM Rm. Vâlcea eliminată în „sferturile” EHF European League, de danezele de la Nykobing

Mircea M

CSM București și-a aflat adversara din „sferturile” Ligii Campionilor

Ionuț Popa

Kim Rasmussen: Suntem dezamăgiți dar trebuie să învățăm din acest meci

Ionuț Popa

Rapid, învinsă la cinci goluri de Krim Ljubljana

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More