Victorie pentru Pandurii Târgu Jiu în meciul de pregătire cu Jiul Rovinari

by Vasile.M

Pandurii Târgu Jiu a disputat sâmbătă primul meci de pregătire şi verificare din perioada de iarnă. Pentru acest prim joc al perioadei de pregătire antrenorul Mario Găman a dorit ca echipa să joace cu un adversar din Liga 4.

Pandurii s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul de pregătire disputat pe terenul din Rovinari în compania echipei locale Jiul. Cele trei goluri au fost marcate de Antonio Dumitrescu, în minutele 14 şi 38 şi de Robert Petre în minutul 25.

Antrenorul Mario Găman a trimis pe teren în acest joc două echipe diferite. În prima repriză au evoluat: Alexandru Opriţa – Horaţiu Peia, Robert Stancu, Alberto Suently, Andrei Truşescu, Eric Isquierdo, Mihai Stancu, Marian Pleaşcă, Robert Petre, Tyrese Duijker, Antonio Dumitrescu, iar în repriza a doua au evoluat: Cătălin Iovicin –  Cristian Moldovan, David Savu, Jorgen Gomes, Cătălin Afrim, Alfred Mensah, Marian Habet, Adrian Tănăsoiu, Bebto Lupuleţ, Ovidiu Rasoveanu, Andrei Georgescu.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii