miercuri, august 10, 2022

Vlad Enăchescu, pus șef la CSM de primarul capitalei!

by Mircea M

Vlad Enăchescu a fost numit iar șef al secției de handbal de la CSM București. Enăchescu a mai condus echipa de handbal în perioada 2019-2020. Atunci, acesta a plecat la expirarea contractului cu CSM cu mare scandal pe rețelele de socializare.

Revine la echipa cel mai activ pe paginile de socializare, Vlad Enăchescu, fost jurnalist la TVR. Astfel, Enăchescu va fi șeful secției de handbal de la CSM București, rămâne de văzut dacă va fi activ și pe site-urile de socializare. 

„Am fost mereu atras de provocări și acum am primit cu și mai mare bucurie propunerea venită din partea conducerii clubului! Pentru că de fapt este o revenire și sunt convins că putem relua totul fix de acolo unde am lăsat lucrurile! Consider esențială organizarea, profesionalizarea și eficientizarea sportului, absolut obligatorii în contextul european și în cel mondial. Sunt om de echipă și am convingerea că experiența Cristinei Vărzaru, coroborată cu planurile de acțiune foarte bine puse la punct vor aduce din nou bucurie și zâmbet pe chipurile suporterilor noștri! Avem ambiții mari și ne dorim cât mai multe performanțe de care bucureștenii să fie cu adevărat mândri! La CSM București nu există decât un singur obiectiv: VICTORIA! Campionat, Cupă, Final 4 de Liga Campionilor – acestea au fost, sunt și vor fi mereu obiectivele „tigroaicelor”! a declarat pentru site-ul oficial al clubului bucureștean.

 

Amintim doar câteva ieșiri necontrolate a unui așa zis om de sport:

După ce Consiliul de Administrație al FRH a decis să nu decerneze titlul de campioană, iar pe CSM București a plasat-o pe locul 2, conform clasamentului actual, deși avea un meci mai puțin disputat față de rivala din Rm. Vâlcea, Vlad Enăchescu a scris pe contul său de Facebook:

„FRH a decis astăzi să nu acorde titlul și nicio medalie. Un Consiliu de Administrație cenușiu, acaparat de interese meschine, a trimis CSM București pe poziția a doua în clasament, fără elementarele norme de bun simț și fără a lua în considerare că egalitatea de puncte cu Rm. Vâlcea era realizată în condițiile în care bucureștencele aveau un meci mai puțin disputat!!! E trist, dar și mai dureros este că nu e surprinzător! De ceva vreme se vorbește despre corupția din handbal, despre protejați și interese de clan, despre farseuri care fac legea și care stabilesc după bunul plac ierarhiile și regulile. Sunt foarte multe decizii contradictorii în sport, iar astăzi am asistat la un nou episod jalnic și incalificabil”.

DNA a cercetat cum a pierdut TVR-ul, în 2007, drepturile pentru meciurile din Liga 1!

SRTv a fost sesizată de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, „Serviciul Investigări Fraude”, referitor la faptul că „se efectuează verificări în dosarul penal privind modul de încredinţare directă de către SRTv către DOLCE TV a drepturilor de transmisiune a partidelor Campionatului European de Fotbal – EURO 2012”.

O zi şef al sportului. Pro TV renunţă la Vlad Enăchescu după doar o zi la postul TV!

„Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunţului, am avut o serie de discuţii mai aprofundate despre dezvoltarea conţinutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părţi să nu continuăm această colaborare.” acesta era anunțul trustului de presă.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii