Volei Cristina Pîrv Turda a retrogradat din Divizia A1

by Redacția

Etapa a patra a play-out-ului Diviziei A1 la volei feminin a adus și numele celei de-a doua retrogradate în liga secundă, pe lângă ”U” Cluj, a cărei soartă fusese stabilită cu mai mult timp înainte.

ACS Volei Cristina Pîrv Turda a fost învinsă cu scorul de 3-1, pe propriul teren, de Dacia Mioveni și astfel nu are cum să mai scape de penultimul loc în clasament, care duce în Divizia A2.

Pentru ca formația din Turda să mai fi avut șanse de salvare de la retrogradare, era obligată să învingă pe Dacia Mioveni, chiar formația cu care se lupta pentru rămânerea pe prima scenă. Meciul disputat la Cluj-Napoca a început bine pentru jucătoarele din Turda, care au câștigat primul set la 17. Următoarele două acte au fost dramatice, însă ambele au fost câștigate la limită de echipa vizitatoare: 25-23 și 26-24. Cu moralul scăzut, gazdele nu au mai avut replică în setul patru, pe care l-au cedat la 17.

Astfel, după doar un an în primul eșalon, Volei Cristina Pîrv Turda va reveni în liga secundă, în timp ce aventura Daciei Mioveni în A1 va continua și în sezonul viitor.

Citește și...