Volei de calitate la Brașov!

Cele mai bune echipe din voleiul românesc vor juca, azi, la Brașov, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași“ pentru trofeul Cupei României la volei masculin.

Sâmbătă, sunt programate două meciuri extrem de interesante: SCMU Craiova – Steaua (ora 16.00) și Arcada Galați – Dinamo (ora 19.00). Ambele partide vor fi în direct la TVR 3, la fel ca și finala, care e programată duminică, de la ora 17.00.

Steaua merge la turneul final după ce a încheiat pe primul loc sezonul regulat din Divizia A1, cu o singură înfrângere după 22 runde. Pentru a se califica la turneul final, clubul armatei a trecut cu o dublă victorie, 3-0 și 3-2, de Știința Explorări Baia Mare. Anul trecut, Steaua a fost învinsă în finala Cupei României.

Dinamo a încheiat sezonul regulat pe locul secund în campionatul regulat al Diviziei A1, cu 3 meciuri pierdute din 22 jucate. Dinamoviștii sunt deținătorii Supercupei României, trofeu cucerit în startul sezonului, la Constanța. Pentru a se califica la turneul final al Cupei României, bucureștenii au trecut cu 3-0 și 3-2 de SCM Zalău. Ardelenii fiind după multe campionate la cel mai slab din ultimii ani.

Arcada Galați, formație antrenată de selecționerul naționalei României, Sergiu Stancu, merge la Brașov din postura de deținătoare a trofeului Cupei României, pe care l-a câștigat după o finală disputată tot în sala ”Dumitru Popescu Colibași”, contra Stelei (scor 3-0). Ocupantă a locului 3 în clasamentul sezonului regulat al Diviziei A1, Arcada s-a calificat după ce a trecut cu o dublă victorie cu 3-0 obținută în fața celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

SCMU Craiova, ocupanta locului 4 în sezonul regulat al Diviziei A1 la volei masculin, este o prezență constantă la toate turneele finale ale Cupei României din ultimii ani. Pentru a ajunge la turneul final, echipa antrenată de Dănuț Pascu a învins-o de două ori pe Unirea DEJ, 3-1 și 3-0.

 

Citește si...

CSO Voluntari, în premieră în finala Diviziei A1 la volei feminin

Mircea M

Craiova câștigă în decisiv la Zalău. Fază controversată în setul al treilea!

C. Sabău

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

Rapidul se impune la Brașov și duce meciul în decisiv!

Redacția

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Corona Brașov și Arcada Galați au câştigat primele meciuri din semifinalele Diviziei A1

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More