Volei Feminin: Dinamo se califică în sferturile Cupei României

Voleibalistele de la Dinamo București au debutat cu dreptul în noul sezon competițional, eliminând din Cupa României o echipa cu pretenții, Agroland Timișoara. 

Dinamo Bucuresti – Agroland Timișoara 3-2 (25-23, 21-25, 25-22, 22-25, 15-11)

Alida Cioroianu a reușit primul punct pus pe tabelă în dreptul echipei Dinamo. Echipa alb-roșie s-a desprins la 16-11 și 17-13, dar Agroland a revenit pe tabelă cu câțiva ași reușiți la serviciu de Kosekova, scor 23-23.  Purchartova și Burazer au închis setul cu două puncte pentru Dinamo. Setul al doilea a fost mai echilibrat, Agroland a avut un final mai bun și a reușit să egaleze, scor 21-25.  Setul trei a fost unul de mare luptă, fetele pregătite de Marian Constatin au reușit să se impună, scor 25-22. Setul patru a fost de partea dinamovistelor, 18-12, dar pe finalul setului Agroland a revenit și a dus meciul în setul decisiv, 22-25. În setul cinci, Dinamo București s-a impus cu 15-11 și a produs surpriza.

De la Dinamo s-au remarcat Maja Burazer și Carmen Cioroianu cu 19 puncte, respectiv 18 puncte. De la oaspeți, Orle Maeva și Lupescu Daniela fiecare cu câte 14 puncte. Dinamo a reușit 18 blocaje la fileu, în timp ce Agroland a blocat la fileu de 12 ori.

„A fost un meci de mare luptă, cu destule greșeli de ambele părți. Important este că am văzut că putem face față unei echipei de top din România.” a declarat Marian Constantin.

“Dinamo a jucat pentru toate mingile. Este adevărat că am făcut foarte multe greșeli, dar Dinamo a luptat până la final. Îi felicit pe cei de acolo pentru victorie și le urez succes în etapa următoare. Noi trebuie să fim mult, mult mai atenți la ceea ce facem pentru că la acest meci numărul de erori a fost prea mare.”, a declarat Bogdan Paul pentru site-ul oficial al clubului timișoarean.

În faza a doua, Dinamo București va întâlni CSM Târgoviște, partida fiind programată în luna ianuarie 2019.

Foto csdinamo.eu

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Giovanni Caprara revine în Divizia A1

Redacția

Dinamo se impune în trei seturi la Constanța

Mircea M

Meci de volei AMÂNAT de Gripa tip A

Mircea M

Voluntari a învins campioana

Oana B

Rezultatele etapei a 13-a

Redacția

Rapid se menţine lider în Divizia A1 după cu CSO Voluntari

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More