350 de medalii pregatite pentru castigatorii FOTE 2013

Medaliile – acele piese metalice in forma de moneda gravate cu inscriptii si acordate ca distinctii pentru merite in sport, care vor fi atribuite castigatorilor  de la F.O.T.E.  

350 de medalii pregatite pentru castigatorii FOTE 2013Brasov 2013 – au fost create si fabricate cu aceeasi grija ca si cele create pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice in spiritul deosebitului respect pentru munca si performantele participantilor.

In total 350 de medalii de aur, argint si bronz vor decora piepturile castigatorilor, oferindu-le binemeritata recunoastere a valorii, obtinuta cu greu in urma miilor de ore de antrenament si a unui stil de viata riguros. Medaliile, ca si cele 7000 de insigne oferite tuturor participantilor, au fost produse in Romania sub indrumarea Comitetului Olimpic European de compania Leonte & Comp Import Export SRL, cel mai vechi producator in domeniu din Romania, cu o activitate de peste 20 de ani.

S-au folosit aproximativ 500 Kg de alama care prin presare pe prese de 600 t, la temperatura inalta, au generat mult ravnitele medalii.

Designul este perfect adecvat sporturilor de iarna, iar asemanarea cu medaliile Jocurilor Olimpice si Paralimpice ii va face pe purtatorii lor aproape la fel de mandri si dornici sa se pregateasca in continuare pentru castigarea unei medalii olimpice la Olimpiada de Iarna de la Soci din 2014.

“Noi, producatorii, Leonte & Co., in baza vechii colaborari de peste 15 ani cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, nu ne-am fi putut permite sa facem rabat de la calitatea binecunoscuta a produselor noastre de premiere si nu numai atat. Creativitatea noastra recunoscuta in randul colaboratorilor, accesibilitatea produselor noastre, echipa de lucru dinamica consideram ca ne ajuta sa facem un parteneriat puternic cu orice organizator de evenimente mari sau mici din lumea sportului.

Uram mult succes tuturor celor angrenati in Festivalul Olimpic al Tineretului European si le dorim ca respectul pentru performanta si fair play sa invinga” a declarat reprezentanții  Leonte & Comp Import Export SRL

Festivalul Olimpic al Tineretului European-logo-525-78

Citește si...

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

Clujenii câștigă derby-ul cu Oradea

Oana B

U BT Cluj-Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în Liga Naţională

Redacția

Strategia Naţională Anti-Doping 2024-2027 a fost aprobată de Guvern

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More