Adrian Iencsi a preluat Pandurii Târgu Jiu

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu a fost pregătit, după meciul cu FC Argeş din prima etapă a Ligii a doua, de către antrenorul Adrian Iencsi care a preluat echipa după plecarea antrenorului Mihai Teja. Noul antrenor principal i-a avut alături, în staff-ul tehnic al echipei Pandurii, pe antrenorii secunzi Dorian Gugu şi Dragoş Militaru, ambii foşti jucători ai echipei Pandurii, informeaz[ site-ul oficial al clubului gorjean.

Fost antrenor la Dunărea Călăraşi în acest sezon, Adrian Iencsi a sosit luni la Târgu Jiu iar marţi dimineaţa a condus deja un prim antrenament pentru a cunoaşte cât mai repede lotul de jucători şi a stabili care posturi din lotul actual trebuie completate, în aceste zile fiind încă în probe la Pandurii o serie de jucători care nu sunt sub contract cu clubul.

„Am găsit la echipă 28 de jucători, însă nu sunt toţi legitimaţi. Cu câţiva dintre ei am mai lucrat, dar pe majoritatea nu-i cunosc şi nu mă pot pronunţa în privinţa lotului. E adevărat că numele Pandurii te obligă să te gândeşti la revenirea în Liga I, dar, trebuie să fim conştienţi, că pentru a ţinti promovarea, trebuie să avem puse la punct relaţiile de joc. Asta nu se poate face dintr-o dată. Ai nevoie e timp, iar noi suntem deja în plin campionat”, a declarat Adrian Iencsi pentru site-ul oficial al clubului gorjean.

Adrian Iencsi a ajuns deja la un acord cu conducerea clubului Pandurii pentru un contract pe un an de zile şi a semnat contractul cu clubul.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.