Aleksandar Mladenovic continuă alături de BCM U Piteşti

BCM U Piteşti a ajuns la o nouă înţelegere cu Aleksandar Mladenovic. Pivotul sârb va bifa astfel un nou sezon în culorile alb-violete.

[bwl_bnm title=”Ultima ora” show_title=”1″ ticbg=”#FFFF00″ tbg=”#0a0a0a” tfc=”#f7f7f7″ tfs=”14px” pfc=”#0d0d0d” pfs=”15px” inline=”1″ /]

În precedenta ediţie competiţională, Sasha a fost unul dintre cei mai constanţi baschetbalişti din angrenajul formaţiei din Trivale. Mladenovic a evoluat în 31 meciuri de campionat, respectiv 4 de Cupa României.

În Liga Naţională, el a avut medii de 14.7 puncte, 6.8 recuperări (3 ofensive), 1.4 pase decisive, 0.7 intercepţii, 0.4 capace şi 1.8 posesii pierdute, pentru 17.8 la eficienţă. Sârbul a avut procentaje de 63% la aruncările din acţiune, respectiv 74% la cele de 1 punct. În 4 jocuri din cadrul Cupei României, Sasha a înregistrat medii statistice de 11.3 puncte, 4 recuperări, 0.8 pase decisive şi 2 intercepţii.

În sezonul trecut, pivotul născut la Nis a fost cel mai bun marcator, cel mai bun recuperator, respectiv cel mai eficient jucător al lui BCM U Piteşti. De menţionat că Sasha Mladenovic a fost al 4-lea cel mai eficient baschetbalist al ediţiei 2015/2016 a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

În acest moment, lotul condus de Hristu Şapera este alcătuit din Adrian Tudor, Bogdan Stăncuţ, Vincent Hunter, Pavel Marinov, Vlad Corpodean şi Aleksandar Mladenovic.

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More