Alessandro Petacchi renuntaƒ la ciclism, la 39 de ani

Alessandro Petacchi, castigator a 48 de etape in marile tururi, a anuntat, caƒ a decis saƒ se retragaƒ din activitate, la 39 de ani.

Alessandro PetacchiPetacchi, care evolua din 2010 pentru echipa Lampre, a cas™tigat in cariera 6 etape in Turul Frant›ei, 22 de etape in Turul Italie s™i 20 de etape in Turul Spaniei, dar s™i clasicele Milan-Sanremo (2005) sŸi Paris-Tours (2007).

„Ajuns la pragul de 200 de victorii, simt caƒ am nevoie saƒ fac o schimbare in viata mea pentru a gaƒsi o nouaƒ dimensiune sŸi pentru a avea mai mult timp pentru familie. Cred caƒ a venit momentul saƒ am mai mult timp pentru mine sŸi sa gasesc noi motivatii.”, a declarat Petacchi.

Alessandro Petacchi este al treilea ciclist din istorie in clasamentul victoriilor de etapa in marile tururi, 48, primul fiind belgianul Eddy Merckx, 64 de succese, iar al doileaitalianul Mario Cipollini, 57.

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More