Alin Moldoveanu merge la Rio!

Federația Internațională de Tir Sportiv și Comitetul International Olimpic au acordat campionului nostru olimpic Alin Moldoveanu un wild-card pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, astfel că acest sport, cu o mare tradiție în țara noastră, va avea un reprezentant în competiția celor cinci cercuri îngemănate.

În vârstă de 33 de ani, Alin Moldoveanu, câștigător al medaliei olimpice de aur la Londra, în 2012, în proba de pușcă-10 m cu aer comprimat, a avut probleme cu calificarea la Rio, modificările de regulament, cu un sistem eliminatoriu și contratimp, facând din tir în multe situații un fel de loterie.

Focșăneanul legitimat la Dinamo București si Omega Tehnoton Iasi, se află la a treia participare, după Beijing-2008 (locul patru) și Londra-2012. Alin mai are în palmares o medalie de bronz la Campionatul European de Tir de la Győr, din 2004, patru medalii de argint și una de aur la cupele mondiale și una de argint la Campionatul Mondial de Tir de la Zagreb, din 2006.

[themeum_category category=”euro-2016″ layout=”popular” title=”Citeste si…” maxpost=”9″]

[themeum_category category=”tenis” layout=”carousel” title=”Citeste si…” maxpost=”6″]

Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More