ANAF a suspendat licitația la clubul Pandurii

Agenția Națională de Administrare Fiscală vrea să recupereze peste un milion  de euro și anunță că a scos la licitație mai multe bunuri ce aparțin Clubului Pandurii.

Printre acestea sunt clădirea în care este sediul Centrului de copii și juniori, două terenuri, unul intravilan de 500 mp cu prețul de pornire al licitatiei, exclusiv TVA, de 1.800.000 lei, iar altul cu suprafața de 20.016 mp, situat in extravilanul municipiului Tg-Jiu, la pretul de pornire al licitației, exclusiv TVA, 300.000 lei.

La aceeași licitație vor fi scoase la vânzare 20 de autovehicule: autobuze, microbuze și autoturisme. ANAF a anunțat că licitația urma să aibă loc pe 7 noiembrie. Însă, aceasta va fi suspendată pentru că, în prezent, clubul se află în insolvență. Iar principalul motiv pentru care a solicitat intrarea în această stare este faptul că avea datorii de aproape 2 milioane de euro către bugetul de stat.

Urmează acum ca administratorul judiciar, Consulting Comany să stabilească următorii pași după care va fi reorganizată activitatea la club.

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”citeste si” maxpost=”9″]

Citește si...

VAR-ul intensifică spiritele în Superligă!

Ionuț Popa

Farul a smuls un punct în prelungiri!

Ionuț Popa

Dinamo a ajuns ”lanterna roșie” a SuperLigii

Redacția

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

Victorie pentru FCSB în Superligă, 4-0 cu UTA

Redacția

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 1-2, în Superligă

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More