ANDONE: „Suporterii dinamovişti merită o echipă campioană”

Noul antrenor principal al FC Dinamo București, Ioan Andone, a declarat la conferința de presă organizată astăzi la RIN Grand Hotel că suporterii dinamoviști merită o echipă campioană.

„Îi mulţumesc lui Ionuţ Negoiţă pentru oferta pe care mi-a făcut-o. Nu mi-a luat prea mult timp să mă gândesc. Ţinând cont de ceea ce s-a realizat anul acest, eu cred că suporterii dinamovişti merită o echipă campioană. O să încercăm anul acesta. Vom face totul, împreună cu jucătorii, să ajungem campioni. Este greu, nimic nu e uşor în viaţă, dar pe mine niciodată nu m-a speriat munca. Cunosc destul de bine lotul, mă bucur că foarte mulţi jucători şi-au manifestat dorinţa de a rămâne, pentru că eu nu sunt adeptul schimbărilor masive la o echipă. Trebuie să aduci jucători numai acolo unde ai nevoie. Dinamo are jucători tineri foarte buni, care au fost împrumutaţi. Le-am făcut o analiză, urmând ca la începutul sezonului cel puţin şase să rămână cu noi. Mai ales că în acest sezon va fi regula cu cel puţin un jucător sub 21 de ani în teren. În privinţa lotului pot spune că au fost trimise oferte pentru Bicfalvi, Puljic şi Elhamed. Sunt primii trei jucători contactaţi. Avem nevoie de ei, sunt jucători buni. Elhamed este unul dintre jucătorii care au făcut minuni aici, să vedem dacă îşi doreşte să revină. Nu vor fi multe schimbări, dar cred că putem face lucruri frumoase pentru suporterii noştri”, a spus noul tehnician al dinamoviștilor.

[themeum_category category=”prezentare-echipe” layout=”carousel” title=”Citeste si…” maxpost=”15″]

Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri

Citește si...

Programul SuperLigii României, ediția 2024/2025

Redacția

Dan Petrescu iar la CFR Cluj

Ionuț Popa

CFR Cluj rămâne fără antrenor. Mutu dat afară!

Redacția

Farul şi Sepsi OSK s-au calificat în play-off-ul Superligii

Mircea M

Mihai Pintilii, suspendat o lună de Comisia de Disciplină care are „amnezie”

Oana B

VAR-ul intensifică spiritele în Superligă!

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More