miercuri, august 10, 2022

Andrea Miklos, locul trei la Indoor Track & Field de la Viena în proba de 400 m

by Redacția

Atleta română Andrea Miklos (CSM Bucureşti) s-a clasat pe locul al treilea în proba de 400 m, sâmbătă, la reuniunea internaţională Indoor Track & Field de la Viena, potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism.

Miklos a fost cronometrată cu timpul de 52 sec 63/100, fiind devansată de olandezele Femke Bol, 50 sec 96/100, şi Lieke Klaver, 51 sec 48/100.

”M-am simţit foarte bine. A fost prima cursă din 2021 şi sunt mulţumită de rezultat şi de cum m-am simţit în cursă. A fost un concurs puternic, cu sportivi care au şanse să-şi facă baremul pentru Campionatul European de sală sau cei care deja l-au îndeplinit”, a declarat Andrea Miklos.

Atleta avea deja realizat baremul pentru Europenele de la Torun (Polonia), care este de 53 sec 75/100, iar la Viena la reconfirmat.

Următorul concurs pentru Andrea Miklos va avea loc în perioada 5-6 februarie, la Bucureşti, la Campionatele Naţionale de sală.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii