Andreea Raducan: Suntem bucuroși să concurăm la Universiada de vară din 2017

Delegația României este compusă din 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la ediția a 29-a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere, informează Federația Sportului Școlar și Universitar.

“Suntem bucuroși să concurăm la Universiada de vară din 2017, iar participarea gimnastei Larisa Iordache reprezintă o nouă cheie de verificare pentru ea, fiind prima competiție din cele trei premergătoare Campionatelor Mondiale de la Montreal, din octombrie 2017. Larisa Iordache a fost aproape an de an pe podium de când este componentă a lotului de senioare și avem ca obiectiv obținerea a 1-2 medalii (individual compus, bârnă, paralele) la Universiada de vară de la Taipei. Avem încrederea că, atât Larisa, cât și ceilalți sportivi reprezentanți ai gimnasticii masculine românești, vor depune toate eforturile pentru a obține cele mai bune rezultate și ne dorim să-i vedem urcând pe podium.” a declarat pentru sursca citată Andreea Raducan Presedinte FRG.

România s-a clasat pe locul 29 pe natiuni la  Universiada de vară din 2015 în Gwangju, Coreea de Sud, obtinand 1 medalie de aur, 3 de argint si 3 de bronz.

La aceasta a 29 a editie organizata la Taipei/Taiwan România va participa cu o delegatie formata din 121 de persoane, participand la 11 ramuri de sport.

Sursa FSSU

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”volei” maxpost=”9″]

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More