Andrzej Kowal: „Zalăul are o echipă bună și experimentată”

Municipal Zalău a fost condusă de pe margine la Baia Mare de antrenorul secund, Bogdan Nicolae, după ce tehnicianul bulgar Nikolay Jeliazkov a plecat subit de la echipă. Banca tehnică a zalăului a fost preluată de polonezul Andrzej Kowal, care s-a aflat sâmbătă în tribunele sălii polivalente din Baia Mare.

„Mă bucur că sunt aici, pentru că este pentru prima dată când lucrez în afara Poloniei și știu că Zalăul are o echipă bună și experimentată, care luptă pentru primul loc în campionat și Cupa României și vreau să ajut echipa să le câștige. Echipa are obiective concrete și vom face totul ca să câștigăm.” a declarat Andrzej Kowal noul antrenor al zalăului.

Noul antrenor principal al echipei Volei Municipal, a fost timp de nouă ani pe banca tehnică a renumitei echipe poloneze, Asseco Resovia Rzeszów, club cu care a reușit performanțe uriașe. KOWAL a câștigat cu echipa poloneză de trei ori titlul de campioană, de două ori a fist vicecampioana Poloniei, a cucerit o medalie de argint a Cupei CEV și a jucat finala Ligii Campionilor în 2014. 

După cele trei puncte câștigate la Baia Mare, Volei Municipal ocupă primul loc în clasamentul DivizieiA1 cu 31 puncte acumulate, la egalitate cu SCM Universitatea Craiova, dar cu un setaveraj mai bun.

În următoarea etapă Volei Municipal Zalău joacă pe teren propriu cu SCM Craiova, partida fiind programată sâmbătă 2 februarie de la ora 18,00.

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Doliu în voleiul românesc!

Redacția

Pedro Cardoso pleacă de la Zalău

C. Sabău

Filip Constantin la Arcada Galați

Mircea M

Doi jucători pleacă de la Dinamo

Oana B

Patru plecări de la Arcada Galați

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More