Aplicația oficială EHF EURO 2014 a fost lansată!

Fanii din întreaga lume pot obține aplicatia pentru Campionatul European de handbal feminin, EHF EURO 2014, pentru iOS și Android Oficial EHF EURO 2014 App, este acum disponibil pentru descărcare gratuită de pe iTunes și Google Play .

După ce a fost lansat prima data la evenimentul din luna ianuarie 2014, la campionatul european masculin, a fost un adevarat succes, cu peste 30.000 de descărcări , versiunea actualizată pentru Campionatul European de handbal feminin, va oferi fanilor chiar cu mai multe caracteristici pentru a se bucura de cele mai recente știri, rezultate, clasamente, declaratii , informații despre echipe si locurile unde se vor disputa partidele,  și interacțiunea social media .

Odată cu  stratul campionatului care va avea loc pe data de 07 decembrie , toate cele 46 de jocuri din campionat vor fi transmise în direct și la cerere de catre ehfTV pentru prima dată, și totul va fi disponibil pe App. In joc sunt si anumite premii pentru ce-i mai activi utilizatori.

Descărcați aplicația prin intermediul iTunes și Google Play chiar acum si descopera ce iti ofera aplicatia. Dacă ați descărcat deja aplicația în ianuarie va trebui sa-i faceti un update pe iTunes sau Google Play pentru a accesa noua versiune .

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More