Arcada GALAȚI, la un punct de câștigarea campionatului

by Redacția
FOTO CEV

Arcada GALAȚI a învins-o pe CSA Steaua cu scorul de 3-1, luni seara,  într-un meci cu foarte multe erori, desfăşurat în play-off-ul Diviziei A1, locurile 1-4. 

Etapa a doua a play-off-ului Diviziei A1 (grupa locurilor 1-4) a stabilit posibila câștigătoare a titlului în acest sezon competițional. Gălățenii mai au nevoi doar de un singur punct pentru a câștiga, matematic campionatul.

Învingătoare cu scorul de 3-1 în fața Stelei, este la un pas de cel de al patru titlu. Echipa pregătită de Sergiu Stancu are acum 11 puncte avans față de ocupanta locului secund, Dinamo, formație care a pierdut cu scorul de 3-2 la Craiova, cu SCMU, la capătul unui meci în care a condus cu 2-0 la seturi.

Lupta pentru locurile 2 și trei este foarte strânsă. Dinamo, ocupă poziția a doua cu 57 de puncte, iar pe 3 se află clubul armatei CSA care are 55 de puncte fiind la egalitate cu SCMU Craiova, care are tot 55 de puncte.

Etapa viitoare, programată în weekend, programează dueluri foarte interesante: Dinamo – Arcada (vineri, 1 aprilie, ora 16.00 – în direct la TVR 3), respectiv Steaua – SCMU Craiova (sâmbătă, 2 aprilie, ora 16.30).

În următoarele meciuri, Arcada va primi vizita echipei CSA Steaua, iar SCM ”U” Craiova va juca acasă cu Dinamo

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii