Arcada Galați – Vojvodina Novi Sad în runda a doua preliminară a Ligii Campionilor

Tragerea la sorți desfășurată miercuri la sediul Confederației Europene de Volei (CEV) din orașul Luxemburg, a stabilit multe jocuri interesante, iar această ediție a Ligii Campionilor va fi una deosebită. România are două reprezentante în ce-a mai titrată competiției Europeană, este vorba de Arcada Galați și Volei Alba Blaj. 

CS Municipal Arcada Galați va juca în turul al doilea preliminar cu campioana Serbiei, Vojvodina Novi Sad, prima mansă urmând să se joace în România în intervalul 5/7 noiembrie 2019 iar returul se va disputa în intervalul 12/14 noiembrie 2019.

Liga Campionilor se va desfășura cu patru echipe în prima rundă preliminară, adică reprezentantele naționale ale Croației, Bosniei și Herțegovina, Angliei și Portugaliei. Învingătoarele meciurilor din primă rundă preliminară se vor alătura altor șase echipe, campioanele naționale ale Austriei, Serbiei, Finlandei, Muntenegrului, Belarusului și României, toate vor lupta pentru un loc în faza grupelor alături de cele mai bune 18 echipe din Europa.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV