duminică, iunie 26, 2022

Avancronica finalei Cupei României, Sepsi – FC Voluntari

by Redacția

FC Voluntari, înființată în 2010 și câștigătoare a Cupei în 2017, se duelează cu Sepsi OSK, înființată în 2011 și finalistă în 2020!

Finala se joacă joi, 19 mai, de la 20:30, pe stadionul Giulești.

Două cluburi tinere, două formații cu jucători de vârstă fragedă și foarte talentați alături de veterani cu experiență remarcabilă. Două academii în spate, cu statut al performanței și rezultate foarte bune în ultimii ani. Plus doi tehnicieni redutabili, față în față. E prilejul perfect pentru Voluntari și Sepsi de a scrie istorie, ilfovenii putând să-și adauge deja al doilea trofeu în palmares, în vreme ce trupa din Covasna țintește primul din existență!

Despre cât de concentrate sunt echipele la miza uriașă a Cupei României o poate rezuma performanța lor din semifinale. Voluntari a învins FC Argeș de două ori, Sepsi a repetat scenariul cu Universitatea Craiova. Așadar, totul pentru trofeu!

PARCURS PÂNĂ ÎN FINALĂ

Sepsi: 1-0 la Farul Constanța, 1-0 la U Craiova 1948 SA, 2-1 la Chindia Târgoviște, 2-1 și 1-0 în deplasare la Universitatea Craiova.

FC Voluntari: 4-1 la Șomuz Fălticeni (L3), 3-0 la masa verde cu FCSB, 1-0 la AS FC Buzău (L2), 2-0 și 1-0 în deplasare la Campionii FC Argeș.

DUELURI DIRECTE

  • Bilanțul ultimelor 5 confruntări, din iulie 2010 până în prezent, ne indică trei victorii pentru FC Voluntari și doar una pentru Sepsi, un meci încheindu-se la egalitate.
  • Cele două partide din acest sezon au fost ambele victorii pentru ilfoveni, 2-1 la Sfântu Gheorghe și 3-1 la Voluntari. Au contat pentru sezonul regular, pentru că ulterior drumurile echipelor s-au despărțit, cu Voluntari în play-off-ul Ligii 1, iar Sepsi în play-out.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii