Bernadette Szocs, primul loc la junioare la Europe Youth Top 10!

 

Bernadette Szocs (18 ani), marea speranţă a tenisului de masă feminin românesc, s-a impus pentru a cincea oară la categoria juniori din cadrul turneului Europe Youth Top 10, desfăşurat la Terni, în Italia.

Bernadette Szocs, Europe Youth Top

Jucătoarea din Târgu Mureş mai câştigase tradiţionala competiţie destinată jucătorilor de top din sectorul juvenil de pe Batrânul Continent în 2009 la Rotterdam, în 2010 la Topolcany, în 2011 la Schwechat şi în 2012 la Buzău.

 

“E o reuşită pentru Bernie şi pentru tenisul de masă românesc. Avem o generaţie puternică şi toţi jucătorii care ne reprezintă în lume la cel mai înalt nivel sunt produse sută la sută ale şcolii româneşti de tenis de masă. Sperăm să avem rezultate cât mai bune bune şi la Europene”, spune preşedintele FRTM Cristinel Romanescu. Bernadette Szocs va participa în perioada 4-13 octombrie la Campionatul European de seniori de la Viena.

Europe Youth Top


După şase runde disputate la competiţia din Italia, Bernadette Szocs şi Adina Diaconu se menţin pe primele poziţii în competiţiile junioarelor, respectiv cadetelor, conform siteului Federaţiei Române de Tenis de Masă. Atât Szocs, cât si Diaconu au acumulate şase victorii din şase meciuri.

szocs_31_05_12

În ultima partidă al zilei, Bernadett Balint a produs marea surpriză la junioare, învingând-o pe campioana europeană en-titre, nemţoaica Nina Mitelham cu4:3. Cu această victorie, Balint se află pe locul 4 cu trei victorii. Irina Ciobanu are tot trei victorii şi se situează pe poziţia a şasea.
Andreea Clapa are patru victorii la cadete si este pe locul al treilea.
Alexandru Manole are doua victorii stranse pana acum si ocupa pozitia a opta.

România are şase sportivi  la aceasta competiţie: Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Bernadett Balint, Adina Diaconu, Andreea Clapa şi Alexandru Manole.

 

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More