marți, august 16, 2022

Burleanu nu crede că Liga 1 se va termina pe teren

by Redacția

Răzvan Burleanu a precizat că Liga 1 se află în mare pericol, după ce tot mai multe echipe din primul eșalon se confruntă cu focare de infectare cu CORONAVIRUS. Președintele Federației Române de Fotbal este neîncrezător în privința încheierii campionatului pe teren.

”Ne-am dorit ca orice competiție sportivă să își desemneze câștigătorii pe teren. În momentul de față am mari îndoieli că sezonul actual din Liga 1 se va termina pe teren, luând în calcul aceste cazuri pe care le avem și care cresc de la zi la zi.” 

Răzvan Burleanu a precizat că echipele riscă amenzi foarte mari dacă nu reușesc să împiedice dezvoltarea cazurilor de CORONAVIRUS în cadrul loturilor și staff-urilor.

„Cu siguranţă că ar trebui sancţionate cluburile care au cazuri de coronavirus de către federaţie, prin Comisia de disciplină, cât şi de către autorităţile statului, mai ales că avem un protocol medical cu sancţiuni”, a mai spus Burleanu.

De la reluarea Ligii I, au fost confirmate mai multe cazuri pozitive, COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor patru formaţii.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii