Campioana Ligii 1 ar putea fi decisă la Comisia de Disciplină

CFR Cluj și Steaua au cerut fiecare depunctarea celeilalte, dar termenele de judecată au fost mutate către finalul sezonului competițional, o decizie în acest sens urmând să fie luată în acestă săptămână.

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal va judeca ambele cazuri miercuri 16 mai. Președintele de imagine al echipei Steaua, Helmut Duckadam, a comentat această situație și este de părere că reprezentanții Comisiei de Disciplină au amânat pronunțarea unor verdicte în aceste două cazuri, în așteptarea deznodământului competiției, când speră ca soluția, indiferent care va fi ea, va putea fi depășită cu mai multă ușurință.

“Probabil că şi Comisiile au amânat acest verdict, la un moment dat, să vadă ce se întâmplă. E vorba de verdictul legat de sancţionarea Stelei (n.r. FCSB), a CFR-ului. Putem bănui că dacă Steaua câştiga campionatul, putea fi sancţionată?”, a menționat Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii “Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

După decizia primului termen din data de 2 mai, avocatul Stelei, Dan Idita, a precizat că decizia s-ar putea lua la TAS, pe motiv ca roș-albaștrii sunt foarte determinați să se adreseze instanței de la Lausanne, dacă decizia Comisiei de Disciplină din România nu va fi una bună.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate