CAMPIONATUL EUROPEAN DE TIR CU ARCUL – TINERET BUCURESTI 18-23 IULIE 2016

Federația Română de Tir cu Arcul a oferit astăzi în cadrul unei conferințe de presă, mai multe detalii privind organizarea în premieră, în țara noastră, în perioada 18-23 iulie 2016, a Campionatelor Europene de Tineret.

Competiția se va desfășura pe Stadionul Dinamo din Capitală, în probele de arc olimpic și arc compound, pentru categoriile de vârstă de cadeți – până la 17 ani (inclusiv anul în care împlinește această vârstă) și juniori – vârste cuprinse între 18 și 20 de ani (inclusiv anul în care implineste această vârstă).
La conferința de presă de joi 14 iulie, alături de președintele Federației Române de Tir cu Arcul – Florin Bacinschi, a mai fost prezentă multipla medaliată olimpică la canotaj – Viorica Susanu, din partea Clubului Sportiv Dinamo, dar și reprezentantul Ministerului Tineretului și Sportului – Răzvan George Dinu.

Campionatul European de Tir cu Arcul de la Bucureşti va începe de luni 18 iulie, cu ultimele sesiuni de antrenamente la juniori şi la cadeţi şi apoi cu deschiderea oficială a competiţie, programată de la ora 18.00. La festivitatea de deschidere și la festivitățile de premiere și-a anunțat prezența și Alteța Sa Regală Principele Radu, deoarece vă reamintim că Federația Română de Tir cu Arcul se află sub Înaltul Patronaj al Casei Regale.
La această competiție vor mai fi prezenți și alți oaspeți de seamă, precum preşedintele Federaţiei Europene de Tir cu Arcul (World Archery Europe) – Mario Scarzella, secretarul general al Federației Internaționale de Tir cu Arcul (World Archery) – Tom Dielen, alături de reprezentanți ai Ministerului Tineretului și Sportului, ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român și ai autorităților locale.

Federația Română de Tir cu Arcul îi invită pe reprezentanții presei la ultimele antrenamente oficiale înaintea competiției, susținute luni 18 iulie la Stadionul Dinamo și în cadrul cărora, componenții lotului olimpic de seniori vor oferi lecții de inițiere gratuite pentru doritori.
Totodată în cadrul Campionatelor Europene de Tir de la Bucureşti va fi disponibil pe teren semnal WiFi prin intermediul căruia vor putea fi accesate rezultatele în timp real din competiţie: Live Info System.
Federaţia Română de Tir cu Arcul va oferi reprezentanţilor presei toate facilităţile pentru a-şi desfăşura activitatea, cu menţiunea că fotografii şi cameramanii vor primii veste de presă, iar ceilalţi ziarişti acreditări/badge-uri, toate în schimbul unei legitimaţii de presă valide.

Iată și componența lotului României pentru aceste Campionate Europene de la București: Arc olimpic juniori – Munteanu Alexandru, Banciu Tudor, Stoian Mihail; Arc olimpic junioare – Ilica Adina, Sbiera Madalina, Gramada Irina; Arc olimpic cadeti – Frai Cosmin, Rusu Mihai, Trestian Sebastian; Arc olimpic cadete – Mihalache Adina, Forray Emilia, Fecioru Ilinca; Arc compound juniori – Rusu Valentin, Kiss Victor, Vatafu Matei; Arc compound junioare – Ghica Catalina; Arc compound cadeti – Vlad Teodor, Olaru Dragos, Darasteanu Flavius; Arc compound cadete – Danilet Anca, Balteanu Vivien, Neagoe Ileana.
Antrenorii de lot sunt, la arc olimpic – Denes Alexandru, Frai Constantin, Venes Roza, iar la arc compound – Danilet Doru, Alexandrescu Cezar, Pusca Gigi.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.