Cancellara a castigat Turul Flandrei

Ciclistul echipei RadioShack, Fabian Cancellara, a casŸtigat Turul Flandrei, cursa disputataƒ pe distanta a 256 de kilometri intre localitatile Briges sŸi Audenarde.

Fabian-Cancellara-wins-Tour-of-Flanders

Castigaƒtor sŸi in 2010 in Turul Flandrei, Cancellara a casŸtigat editia a 97-a dupaƒ o cursaƒ solitataraƒ de 16 kilometri sŸi a fost urmat la un minut sŸi jumaƒtate pe slovacul Peter Sagan sŸi pe belgianul Jurgen Roelandts.

In varsta de 32 de ani, Cancellara a avut ghinion in 2012: a fost nevoie sa abandoneze dupa ce si-a fracturat clavicula dupa o cazatura.

“Obiectivul a fost sa castig, dar niciodata nu stii ce se poate intampla. Anul trecut eram la pamant, dar acum sunt foarte fericit. A fost o cursa ciudata, s-a mers foarte rapid inca de la inceput. Toata lumea a muncit pentru mine, iar in final totul a fost bine” – Fabian Cancellara, la Eurosport.

Turul Flandrei s-a desfasurat pe o distanta totala de 256 de kilometri, aceasta fiind editia cu numarul 97 a competitiei. Startul a fost dat in Bruges, iar finalul de la Oudenaarde a venit dupa 17 catarari legendare.

 

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.