Carlos Sainz a câștigat etapa a patra a raliului Dakar 2014

Carlos Sainz, la volanul unui Buggy, a câștigat etapa a patra a Raliului Dakar 2014, la secțiunea auto, desfășurată miercuri, între localitățile argentiniene San Juan și Chilecito.Sainz și copilotul său german Timo Gottschalk au fost cronometrați cu timpul de 5 h 20 min 32 sec pe 657 km de probă specială .

dakar 2014 stage 4

Pe locul secund a sosit echipajul francez Stéphane Peterhansel/Jean Paul Cottret, la 6 min 04 sec, podiumul fiind completat de echipajul compus din Nasser Al-Attiyah și Lucas Cruz  la 8 min 58 sec.

Sainz a înregistrat a 26-a sa victorie de etapă la Raliul Dakar și a devenit lider la general, cu timpul total de 14 h 52 min 47 sec. Pe locul secund se află echipajul hispano-francez Nani Roma/Michel Périn la 2 min 06 sec, iar pe trei este cuplul Nasser Al-Attiyah/Lucas Cruz, la 6 min 56 sec. Peterhansel a coborât pe locul 6, la 18 min 10 sec.

La clasa moto, spaniolul Juan Pedrero Garcia a obtinut victoria în etapa a patra, avand un timp de cinci ore, 29 de minute şi 12 secunde, fiind urmat de Francisco Lopez Contardo şi Marc Coma.

La quad-uri, Ignacio Casale a trecut primul linia de sosire şi a avansat, astfel, pe prima poziţie a clasamentului general, detronându-l pe liderul de ieri, Rafal Sonik, care ocupă acum locul doi la general.

Gerard de Rooy a câştigat etapa a patra la categoria camioanelor şi îşi păstrează poziţia de lider la general. Rusul Andrey Karginov a trecut linia de sosire pe locul doi, fiind urmat de colegul său Eduard Nikolaev, potrivit site-ului oficial.

Etapa a cincea se va desfășura joi între Chilecito și Tucumán, pe 527 km cronometrați, plus 384 km de legătură.

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More