Cea mai mare problemă a DivizieA1 este arbitrajul!

Multe erori de arbitraj, delegări cu interese, echipe conduse la centru de aceiași arbitrii, zero măsuri împotriva acestora, cam aceasta a fost DiviziaA1 masculină în acest sezon, în timp ce observator a fost de șapte ori chiar președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan.

Din păcate lucrurile vor rămâne așa cum sunt, pentru că indiferent de reclamațiile jucătorilor legate de arbitraj, unele trecute chiar în foaia de joc, nu se vor lua măsuri împotriva arbitrilor, cum ar fi o suspendare de 1 etapă ori alte decizii la nivelul comisiilor de arbitraj așa cum se întâmplă și în alte ramuri sportive din România. Greșeli sunt în mod evident, dar trebuie luate și câteva măsuri pentru a preveni aceste erori. 

„Campionatul românesc are un nivel bun, sunt câteva echipe puternice, dar cea mai mare problemă din liga românească este arbitrajul. Dacă persoanele din Federația Româna de Volei și cele care lucrează în voleiul românesc vor să facă un pas în față, trebuie să schimbe asta, pentru că sunt prea multe greșeli și trebuie să schimbe ceva în privința arbitrajului. Dacă vor face această schimbare voleiul românesc va avea un viitor.” a declarat Andrzej KOWAL

Domnilor conducători nu uitați că voleiul românesc merge datorită cluburilor, iar în cazul în care aceste cluburi nu vor mai avea bani arbitrii vor fluiera „în fața oglinzii”. 

La finalul sezonului, tehnicianul Kowal a ales să se întoarcă în Polonia unde va pregăti nou-promovata Slepska Suwalki.

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More