Centru din Rusia pentru Arcada GALAȚI

Conducerea clubului de volei masculin, Arcada Galați a reușit să obțină semnătura unui jucător care are un CV impresionant, rusul, Alexey NALOBIN, 2,05 metri înălțime și 97 de kg, evoluează pe postul de centru.

Alexey NALOBIN a evoluat în sezonul trecut în campionatul Rusiei, la echipa Yenisei Krasnoyarsk. A mai evoluat în Franța la Montpellier UC 2018-2019, în campionatul Poloniei la echipa Buskowianka Kielce 2016/17 – 2017/18, la Dynamo Krasnodar și în campionatul Germaniei la VfB Friedrichshafen 2015 – 2016.

CSM Arcada continuă cu același staff.

Voleibaliștii gălățeni au avut prestații foarte bune în sezonul trecut, care din păcate, s-a încheiat prematur din cauza pandemiei de CORONAVIRUS.

Conducerea clubului gălățean a decis să nu schimbe banca tehnică pentru următorul sezon. Astfel, antrenorul principal Sergiu Stancu îl va avea secund tot pe Răzvan Tănăsescu.

Trei dintre jucătorii care au contribuit la performanțele din sezonul anterior vor continua la Arcada, informează pagina oficială de facebook a clubului. Marian Bala, Liviu Cristudor și Vasile Talpă au semnat prelungirea contractelor.

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More