CFR Cluj şi-a prezentat noul antrenor

Edi Iordănescu a preluat echipa campioană CFR Cluj şi a semnat un contract pe trei sezoane. El a fost prezentat oficial miercuri, într-o conferinţă de presă.

“Este un moment fericit pentru mine, este o onoare în acelaşi timp, mă bucură foarte mult să stau la această masă. Întotdeauna am venit ca şi adversar aici, e un moment special pentru mine şi cred că e un drum nou pentru mine şi pentru staff-ul meu. Sper să fie o colaborare fructuoasă, fericită. Mă bucur că voi avea posibilitatea să lucrez pentru un club cu tradiţie. E adevărat că a contat foarte mult şi clubul, dar şi oraşul, un oraş civilizat. Familia mea se va adapta aici. Pentru mine e important că acest club îmi va da posibilitatea să mă bat pentru obiective importante”, a declarat Edward Iordănescu la prima conferință de presă la CFR Cluj.

Noul antrenor al echipei campioane a avut și un mesaj pentru suporterii “feroviari”. “Suporterii trebuie să aibă încredere, e un nou început, așa este mereu când banca tehnică se schimbă. Noi vom face totul, vom da până la ultima picătură de energie și ne vom pune în practică toate cunoștințele noastre pentru a putea să continuăm parcursul bun, să avem realizări și în plan intern, și în plan internațional. Știu că e un public care a fost răsfățat de-a lungul timpului cu performanțe, un public care este pretențios, dar în același timp un public care este un fin cunoscător. Sperăm să îi aducem în număr cât mai mare la stadion și împreună să trăim cât mai multe momente frumoase!”, a fost mesajul noului antrenor pentru fanii CFR-iști.

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate