Cilcism, Turul Turciei 2012

Theo Bos este lider în Turul Turciei, după ce s-a impus la finalul rundei inaugurale, în Alanya. Ultimii doi kilometri nu au fost deloc liniştitiţi, deoarece o căzătură masivă s-a produs când “trenuleţele” se formau, iar toate planurile au fost date peste cap. Drept urmare, doar câţiva ciclişti au ajuns să lupte la sprint, iar cel mai bun a fost olandezul de la Rabobank, care l-a învins pe australianul Matthew Goss pentru o diferenţă de numai câţiva centimetri.

turulturciei Turul TurcieiÎn ierarhia generală, Bos are un avans de patru secunde în faţa lui Goss şi va încerca să îşi menţină poziţia şi luni, în etapa care se va desfăşura între Alanya şi Antalya. Traseul va fi unul plat, fără nicio problemă pentru numeroşii sprinteri prezenţi în Turcia, mulţi dintre aceştia aflându-se în căutarea primului succes din 2012, an care a fost sub aşteptări până acum în ceea ce îi priveşte.

Ultima oară când s-a ajuns în Antalya a fost în 2010: atunci, italianul Elia Viviani l-a devansat la sprint pe compatriotul său, Giovanni Visconti. Învingătorul de acum va putea fi aflat la Eurosport, în transmisiune directă, de la ora 15.

sursa:eurosport.ro

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More