marți, august 16, 2022

Cinci cazuri de CORONAVIRUS la Arcada Galați

by Mircea M

Turneul de volei masculin care ar fi  trebuit să fie găzduit de Sala Sporturilor Dunărea în perioada 27 – 29 octombrie și care conta pentru turul al II-lea preliminar al Ligii Campionilor a fost anulat, informează pagina oficială de facebook a clubului gălățean.

Cinci componenți ai echipei Arcada Galați au fost depistați pozitiv la testul Covid. Conducerea formației gălățene a informat CEV despre  acest fapt iar forul european a luat hotărârea ca turneul să fie anulat.

Reamintim faptul că primul turneu din turul II preliminar al Ligii Campionilor ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 13 și 15 octombrie în Polonia a fost anulată din cauza cazurilor de Covid-19 apărute la echipele: Jastrzebski Wegiel și Fino Kaposvar.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii