Cinci jucători de la Volei Municipal au fost convocaţi la naţională

Echipa naţională de volei masculin a României, se va reuni în data de 8 iulie, în vederea pregătirii şi participării la turneul de calificare pentru Campionatul European.

Printre jucătorii convocaţi de Dănuț Pascu, se numără cinci voleibalişti de la  Municipal Zalău, centru Mihai Gheorghiță, extrema Rareş Bălean, coordonatorul Cristian Bartha, Ciprian Matei și centru Andrei Spînu.

Selecționata României se află în Grupa A, alături de reprezentativa Danemarcei și a Finladei. Primul meci al nationalei la acest tuneu de calificare, este programat pe data de 15 august cu selecționata Danemarcei. Următorul meci al tricolorilor se va disputa pe 22 august când băieți pregătiți de Dănuț Pascu vor întâlni naționala Finlandei.

“Este prima mea convocare la lotul de seniori a României și sunt bucuros. Cred că va fi o experință nouă pentru mine și sunt sigur că voi acumula lucuri noi de la jucătorii lotului național” a declarat Rareș Bălean.

Turneul de calificare la Campionatul European este programat în perioada 15 -28 august 2018.  La această competiție vor participa 26 de echipe care sunt împărțite în 7 grupe.

VEZI lotul de jucători convocați pentru Campionatul European

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate