sâmbătă, iunie 25, 2022

Claudia Constantinescu, va juca la Dacia Mioveni

by Redacția

După îndeplinirea obiectivului în sezonul precedent al Ligii Florilor,Dacia Mioveni a început seria transferurilor. Astfel conducerea clubului a anunțat  că a ajuns la o înțelegere cu  interul stânga, Claudia Constantinescu, care a evoluat în sezonul trecut la campioana României Rapid.

Claudia Constantinescu a început să joace handbal în anul 2007, la Liceul Teoretic din Balș. În 2008 a ajuns la CSȘ Caracal, sub îndrumarea antrenorilor Larisa și Adrian Olteanu. A jucat la Caracal până în 2013 și a obținut două titluri naționale, la Junioare II și III. A fost desemnată cel mai bun inter și cel mai bun centru, iar în 2013 a fost golghetera Campionatului Național de Junioare I.

În vara anului 2013, Claudia Constantinescu s-a transferat la clubul HC Zalău. În ianuarie 2019 s-a transferat la CSM București. În octombrie 2019, clubul bucureștean a împrumutat-o la HC Dunărea Brăila. La sfârșitul sezonului 2019-2020 s-a transferat la CS Rapid București, echipă cu care a câștigat Campionatul Național Liga Florilor în sezonul precedent.
Claudia Constantinescu a fost componentă a echipelor naționale ale României la categoriile cadete, junioare și tineret.

„Am ales Dacia Mioveni pentru proiectul de viitor pe care și l-au propus, pentru profesionalism, iar eu îmi doresc să joc și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Cunosc majoritatea viitoarelor colege, unele îmi sunt și prietene, am și jucat împreună și știu că sunt fete ambițioase.! a declarat maria pentru pagina oficială a clubului.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii