Claudia Constantinescu, va juca la Dacia Mioveni

După îndeplinirea obiectivului în sezonul precedent al Ligii Florilor,Dacia Mioveni a început seria transferurilor. Astfel conducerea clubului a anunțat  că a ajuns la o înțelegere cu  interul stânga, Claudia Constantinescu, care a evoluat în sezonul trecut la campioana României Rapid.

Claudia Constantinescu a început să joace handbal în anul 2007, la Liceul Teoretic din Balș. În 2008 a ajuns la CSȘ Caracal, sub îndrumarea antrenorilor Larisa și Adrian Olteanu. A jucat la Caracal până în 2013 și a obținut două titluri naționale, la Junioare II și III. A fost desemnată cel mai bun inter și cel mai bun centru, iar în 2013 a fost golghetera Campionatului Național de Junioare I.

În vara anului 2013, Claudia Constantinescu s-a transferat la clubul HC Zalău. În ianuarie 2019 s-a transferat la CSM București. În octombrie 2019, clubul bucureștean a împrumutat-o la HC Dunărea Brăila. La sfârșitul sezonului 2019-2020 s-a transferat la CS Rapid București, echipă cu care a câștigat Campionatul Național Liga Florilor în sezonul precedent.
Claudia Constantinescu a fost componentă a echipelor naționale ale României la categoriile cadete, junioare și tineret.

„Am ales Dacia Mioveni pentru proiectul de viitor pe care și l-au propus, pentru profesionalism, iar eu îmi doresc să joc și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Cunosc majoritatea viitoarelor colege, unele îmi sunt și prietene, am și jucat împreună și știu că sunt fete ambițioase.! a declarat maria pentru pagina oficială a clubului.

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

SCM Rm.Vâlcea, BLAT rușinos la Brașov

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More