Claudiu Fometescu s-a despărțit de Steaua CSM EximBank

Steaua CSM EximBank și antrenorul Claudiu Fometescu au ajuns la un acord comun de reziliere a contractului. Astfel, după mai bine de un an în care a asigurat funcția de principal al echipei roș-albastre, Fometescu va părăsi banca tehnică a Stelei, informează site-ul oficial al clubului.

Cu Fometescu principal, Steaua CSM EximBank a urcat pe podiumul Ligii Naționale, obținând bronzul în sezonul precedent, aceasta fiind cea mai mare performanță a clubului după o lungă perioadă. Fometescu a condus echipa și în Fiba Europe Cup.

Virgil Stănescu, președinte Steaua CSM EximBank:“Claudiu Fometescu a fost și va rămâne un om foarte important pentru programul nostru. Am crezut în el și cred în continuare că va fi un foarte bun antrenor. Sezonul trecut a luat echipa din mers și a dus-o către prima medalie. A fost un secund excelent în spatele lui Jojic, Bavcevic și Șapera, iar acum își formează stilul pentru rolul de principal.
Viața de antrenor nu e ușoară și întotdeauna depinzi de mulți factori. Rezultatele mai slabe pe care le-am avut în ultima perioadă nu i se pot pun în cârcă numai lui, întotdeauna vina ne aparține tuturor. Suntem conștienți cp acest sezon este foarte important pentru noi și avem nevoie ca echipa să funcționeze, să joace la parametri normali. Împreună cu Fome am decis că această schimbare poate produce șocul care să îi resusciteze pe băieți. Avem un potențial fantastic și trebuie să ni-l exprimăm pe parchet. Atunci când se va întâmpla asta, rezultatele vor fi cele la care ne așteptăm cu toții.
Îi mulțumesc lui Claudiu pentru munca depusă în acești ani la Steaua CSM EximBank și sper să îl avem în continuare alături de noi. Sunt sigur că vom lucra din nou împreună.”

Milorad Perovic se va ocupa de antrenamente, însă numai până la numirea unui nou antrenor principal.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.