Coma, învingător în etapa a 7-a, Gyenes, pe 25, iar Butuza, pe 54 la Copiapo

După o zi de pauză forţată, în urma căderilor abundente de zăpadă de pe Cordiliera Anzilor, în plină vară australă, Raliul-raid Dakar a fost reluat sâmbătă, cu etapa a 7-a, în buclă la Copiapo (Chile).

dakaretapaa7aVictoria revenind, la clasa moto, spaniolului Marc Coma, în timp ce motarzii români îşi continuă comportarea meritorie, constantă: Emanuel Gyenes – locul 25, Marcel Butuza – locul 54.

 Pe cei 419 km ai specialei, Marc Coma (KTM) a fost cronometrat în 3h51’35”, fiind urmat de liderul clasamentului general, francezul Cyril Despres, la 2’03”, şi de portughezul Paulo Goncalves (Husqvarna), la 2’49”. Gyenes a fost înregistrat la 35’22” de învingător, iar Butuza – la 1h03’02”.

La clasa auto, câştigătorul de anul trecut, qatarezul Nasser Al-Attiyah (Hummer), urmărit până acum de ghinioanele incidentelor tehnice, a câştigat etapa a 7-a, dar polonezul Krzysztof Holowczyc (Mini) se menţine lider.

Duminică este programată prima zi de odihnă, la Copiapo, iar luni competiţia se reia cu etapa a 8-a, între localităţile chiliene Copiapo şi Antofagasta, cu speciale de 477 kilometri.

Citește si...

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

Gloria și-a luat revanșa în fața echipei Dunărea Brăila, în Liga Florilor

Mircea M

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More