Comisia de Disciplină a amânat decizia în cazul voleibalistului Adrian Gontariu!

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Volei (FRV) nu a luat nici de aceasta data o decizie in cazul voleibalistului zalauan, Adrian Gontariu, dupa ce acesta a parasit lotul national la numai o zi de la reunirea lotului national.

S-a ajuns la al treilea termen în acest caz, dar din păcate Federaţia Română de Volei care se pare că nu are destule probleme de rezolvat, amână acest caz pentru următoarea ședință.

Zălăuanul Gontariu s-a transferat în această pauză competițională de la VfB Friedrichshafen la Volei Municipal Zalau, acesta fiind convocat de către Dănuț Pascu pentru jocurile de calificare la Campionatul european din 2017, Gontariu a prezentat o adeverință medicală care spunea că are o tendinită si că avea nevoie de de tratament și recuperare.

Federatia Română de Volei s-a autosesizat și la citat pe Gontariu la Comisia de Disciplină, primul termen a avut loc în data de 18 august, fără a fi luată, însă, vreo decizie, iar al doilea, în data de 8 septembrie. Reprezentanţii Comisiei de Disciplină nu au luat nici de această dată vreo decizie.

„Din câte ştiu eu, nu s-a luat nicio decizie, pentru că nici domnul Gontariu, nici cei doi martori Feher şi Ţârle nu s-au prezentat la comisie. Noi i-am citat pe cei doi martoni doar ca să confirme că am purtat cu ambii o discuţie telefonică în această vară, în care le-am transmis să îl determine pe Gontariu să vină la lot, pentru a nu întâmpina ulterior probleme, iar ei m-au asigurat de prezenţa lui la echipa naţională. Gontariu a venit până la Bucureşti însoţit de un alt jucător de la Zalău. De ce acesta nu a ştiut ce probleme are Gontariu? În lipsa martorilor şi a jucătorului, nu puteam să luăm vreo decizie. Oricum, el are drept de joc până în momentul în care i se va comunica hotărârea Comisiei de Disciplină”, a declarat Gheorghe Vişan pentru magazinsalajean

Adrian Gontariu a ajuns marţi la sediul federaţiei împreună cu avocatul său, dar cu o întârziere de aproximativ 30 de minute.

„Am întârziat la Comisia de Disciplină, fiindcă a fost trafic infernal pe traseul nostru, deoarece a avut loc un accident rutier. I-am trimis un mesaj domnului Dîrman, pentru a-l informa că nu putem ajunge la timp, iar când am ajuns la federaţie, nu mai era nimeni în sală. Am prezentat la secretariat toate documentele care mi s-au cerut pentru şedinţa din 4 octombrie, dar şi o declaraţie din care să rezulte că am ajuns în cele din urmă. Nu eram nebun să întârzii intenţionat, fiindcă a fost a treia şedinţă la care m-am prezentat. Conducerea clubului m-a învoit pentru a putea merge la Bucureşti. Eu am venit în România pentru a fi alături de familie, de soţia şi fiul meu. Vreau să fiu lăsat să mă pregătesc în linişte şi să joc pentru echipa din Zalău. Eu am venit cu tendinită de la Friedrichshafen, diagnostic pe care mi l-a dat un medic din Germania. Acelaşi diagnostic mi-a dat un alt medic din România. Eu nici acum nu sunt recuperat în totalitate”, a spus Adrian Gontariu pentru magazinsalajean

[themeum_category category=”fotbal” layout=”carousel” title=”citeste si” maxpost=”9″]

 

Citește si...

Universitatea Cluj bifează prima victorie a sezonului

Oana B

Știința Explorări se impune în trei seturi la Zalău

Mircea M

Arcada Galați a învins liderul în trei seturi

Mircea M

Dănuț Pascu înaintea jocului cu Steaua

Mircea M

Trei etape mai sunt de jucat din prima parte a campionatului

Oana B

Știința Explorări joacă sâmbătă la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More