sâmbătă, iunie 25, 2022

Comuna Dumbrăvița este câștigătoarea ediției 2021/2022 a Cupei Satelor!

by Szabi R

Comuna Dumbrăvița din Timișoara este noua câștigătoare a Cupei Satelor, ediția 2021/2022! Formația timișoreană s-a impus în ultimul act în fața celor de la Șura Mare, scor 2-0! Ambele goluri au fost înscrise de David Szabo din penalty!

Iată clasamentul final al competiției: 

Locul 1: Dumbrăvița (TM)
Locul 2: Șura Mare (SB)
Locul 3: Șanț (BN)
Locul 4: Miroslava (IS)
Locul 5: Bucșani (DB)
Locul 6: Cumpăna (CT)
Locul 7: Ulmeni (CL)
Locul 8: Mârșani (DJ)

PREMIILE pentru echipele clasate pe podium! 

Premiu locul I – ” Experiență alături de “tricolorii U21”. Lotul echipei câștigătoare, împreună antrenorul și primarul comunei de apartenență al echipei vor însoți echipa națională de fotbal U21 a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare.

Premiile II și III – lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul comunei de apartenență vor beneficia de o experiență VIP cu ocazia unei partide disputate pe teren propriu de echipa națională de fotbal U21 a României.

PREMII SPECIALE: 
Jucătorul finalei: David Szabo (Dumbrăvița)
Jucătorul turneului: Mihai Andronesi (Șanț)
Portarul turneului: Radu Nasture (Șura Mare)

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii