Concluziile antrenorului Marius Botea la finalul sezonului

Știința Explorări Baia Mare încheie campionatul cu o victorie

by C. Sabău

Știința Explorări Baia Mare s-a impus în ultima etapă din cadrul turneului pentru locurile 5-8 a Diviziei A1 la volei masculin. Băimărenii au câştigat, luni, cu 3-2 împotriva bucureștenilor de la Olimpia Titanii, revelația sezonului.

Concluziile antrenorului Marius Botea după un sezon cu multe greutăţii dar și multă muncă din partea echipei băimărene.

„Am încheiat sezonul cu victorie, 3-2 cu Olimpia Titanii București, un meci de cinci seturi este întotdeauna spectaculos. Eu zic că am jucat foarte bine în primele două seturi și trebuie să-l remarc pe tânărul Cristian Badea. Am revenit foarte bine și în setul 4, pe care am fost aproape să-l câștigăm, dar până la urmă ne-am impus în cinci seturi.

 

Cred că era greu să în acest sezon să urcăm mai sus de locul 7. Primele patru clasate erau de neatins, iar echipele care s-au clasat pe locurile 5 (Olimpia Titanii București) și 6 (SCM Zalău) au avut loturi mai bune decât al nostru. Am avut perioade bune în acest sezon, dar și mai proaste, dar judecând în ansamblu, locul 7 este cel pe care l-am meritat.

 

Am început să conturăm lotul pentru sezonul următor. Cu anumiți jucători din lotul actual, pe care-i vom anunța în zilele următoare, ne-am înțeles deja și ei vor continua alături de noi. În plus vor mai veni, obligatoriu, doi băieți. În zilele următoare vom începe să purtăm discuții. Vizăm anumiți jucători și vom vedea cum se vor concretiza tratativele.

 

Vom avea o pauză de Paști, după care ne vom antrena în mai și iunie, luna iulie fiind consacrată vacanței”, a declarat Marius Botea pentru pagina oficială a clubului.

Explorări Baia Mare se clasează la finalul sezonului pe poziția a 7-a, la fel ca și în sezonul precedent.

Citește și...