sâmbătă, august 13, 2022

Consiliul Judetean Gorj a virat bani către clubul Pandurii

by Vasile.M

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, printr-o decizie definitivă și irevocabilă, ca Pandurii să primească aproximativ 3,3 milioane de euro, reprezentând cotizațiile restante ale membrilor asociați, din perioada 2014-2017. Primul asociat executat silit este Consiliul Județean Gorj, care avea în cont circa 300 de mii de lei, care au ajuns la club.

Pentru diferența de plată s-ar putea face reeșalonare.

Marin Condescu

„Consiliul Judeţean a virat banii, o parte din ei. Dacă vom ajunge la un consens şi la un rezultat final cu preşedintele Cosmin Popescu, vom reeşalona datoria în funcţie şi de posibilităţile Consiliului Judeţean pentru a nu îi îngreuna activitatea”, a declarat Marin Condescu pentru Radio Infinit.

 

Acesta crede că va recupera repede banii și de la Complexul Energetic Oltenia.

 

„Această sumă a fost deja identificată de conducerea actuală a complexului, (…), aşa că ei pot recupera suma destul de repede”, a mai spus Condescu.

Sumele pe care le au de plătit asociaţii sunt:

Societatea Complexul Energetic Oltenia SA – 6.398.608,88 lei

Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei

Consiliul Judeţean Gorj – 769.543,23 lei

Artego SA – 4.898.219,86 lei

U.S.M.O. – 516.983,76 lei.

Peste 25% din banii i se cuvin lui Marin Condescu, principalul creditor. Din punct de vedere sportiv echipa este la subsolul clasamentului în liga a doua, Până atunci, sâmbătă debutează etapa a 2-a a play-out-ului eșalonului secund, cu cinci meciuri programate de la ora 11:00, la București (Metaloglobus), Timișoara (Ripensia), Târgu Jiu (Pandurii), Bacău și Slobozia.

Program etapa 2 Grupa A play-out Liga 2:

Sâmbătă, 10 aprilie 2021, ora 11:00

  • Metaloglobus Bucureşti – Farul Constanţa
  • Ripensia Timișoara – Fotbal Comuna Recea
  • Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina
  • Universitatea Cluj stă.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii