Continuă lupta pentru menținerea în Liga 1!

Update: Pandurii Tg. Jiu s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de  Erico, iar lupta pentru menţinerea în Liga 1 se încinge. Gorjenii au egalat la puncte ACS Poli Timişoara şi Concordia Chiajna, când mai sunt de disputat trei etape din play-out. În schimb, după înfrângerea de azi, ASA a retrogradat matematic în liga a doua.

Gorjenii s-au impus în ultima rundă în faţa Concordiei, 3-2 în prelungiri, succes în urma căruia au oprit o serie de șase meciuri la rând fără victorie, două remize şi patru înfrângeri. 

Fii alături de Pandurii la Severin!

Cele două echipe s-au întâlnit de 13 ori în Liga 1, de șase ori s-au impus gorjenii, de trei ori au câştigat mureşenii, iar alte patru partide s-au încheiat la egalitate. Doar o victorie au reuşit mureşenii în precedentele 15 jocuri disputate în campionat, 2-1 cu Concordia (18 martie 2017, pe teren propriu), în rest au șapte remize şi tot atâtea partide pierdute.

Pandurii Târgu Jiu invită suporterii să susţii echipa din tribune la meciul din etapa a 11-a din play out cu ASA Târgu Mureş programat vineri 19 mai cu începere de la ora 18:00. Elevii şi studenţii care doresc să se deplaseze la acest meci vor avea asigurat gratuit transportul şi biletul de intrare în tribunele Stadionului Municipal din Severin.

Plecarea autocarelor este programată vineri 19 mai, la ora 16:00, de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu şi de pe platforma din Debarcader, în faţa Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi – DEBARCADER, Str. Tineretului, nr.4.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *