CONTRA: „Sper să fiu antrenorul care o duce pe Dinamo în play-off şi câştigă cele două competiţii, Cupa Ligii şi Cupa României”

Noul antrenor principal Cosmin Contra a fost prezentat oficial într-o conferință de presă organizată  în cantonamentul de la Săftica, la care au fost prezenți directorul general Adrian Mutu și directorul sportiv Ionel Dănciulescu, informeaza site-ul oficial al clubului.

„N-am vrut să fac mai repede nicio prezentare. Prefer această scurtă prezentare pentru că am venit să muncesc, am venit să încerc cât mai repede să câştig meciul de mâine, care este foarte important. Am acceptat această provocare pentru că mă cunosc ca persoană şi ştiu că îmi plac provocările. Am încredere în mine, în staff-ul meu, am încredere în jucători. Cred că Dinamo are echipă bună, cred că Dinamo poate să îndeplinească obiectivele, dar avem nevoie de un prim rezultat favorabil, avem nevoie de un joc bun în meciul de mâine. Sper ca în aceste două-trei zile cât am fost la echipă să fi reuşit să le readuc un pic încrederea jucătorilor, pentru că fiind la Dinamo nu este uşor să pierzi două meciuri consecutive. Am găsit nişte jucători abătuţi şi pentru că a plecat un antrenor care a stat cu ei aproape un an de zile. Chiar dacă până la urmă antrenorul plăteşte, ei sunt conştienţi că o mare parte din vină este a lor”, a declarat Cosmin Contra la prezentarea oficială. 

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”Handbal” maxpost=”9″]

Citește si...

VAR-ul intensifică spiritele în Superligă!

Ionuț Popa

Farul a smuls un punct în prelungiri!

Ionuț Popa

Dinamo a ajuns ”lanterna roșie” a SuperLigii

Redacția

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

Victorie pentru FCSB în Superligă, 4-0 cu UTA

Redacția

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 1-2, în Superligă

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More