CSA Steaua învinsă în trei seturi de Arcada Galați

Echipa de volei masculin CSA Steaua  a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-3, în fața campioanei Arcada Galaţi, în primul meci al finalei Diviziei A1

Primele două seturi s-au încheiat în prelungiri. Frustrarea a fost la nivel înalt în tribune, în zona galeriei, de unde se auzeu înjurături adresate jucătorului care era la serviciu. Mereu în zona respectivă jucătorii sunt agresați verbal de către galerie.

Rezultat

Echipa12345Seturi
Steaua2725180
Arcada2927253

Arbitri

A 1A 2
Szabo-Alexi PaulStoica Bogdan

Asa cum era de așteptat reportul meciului nu a fost încărcat de catre gazde. Mulțumim Federației pentru că se tolerează .

În primul set gălățenii s-au impus cu scorul 29-27, după ce au ratat patru mingi de set dar au și salvat una. Al doilea set s-a oprit la 27-25, pentru Arcada. Meciul a fost închis de către campioni cu 25-18.

Marian Bala a fost MVP-ul jocului cu 16 puncte, 14 dintre ele reușite cu atacul. S-a remarcat Alexandru Rață cu 9 puncte, doi ași. Rață l-a suplinit perfect în seturile doi și trei pe Daniel Malescha astăzi cu 7 puncte realizate. Danezul Madsen a încheiat jocul cu 8 puncte, iar pe lista remarcaților se înscrie și Vasile Talpă.

Meciul al doilea va avea loc, tot pe terenul steliştilor, în 1 mai.

Finala

3 - 1
Play-Off 1-4

Dinamo - SCM U Craiova

Meciul: 1
1 - 3
Play-Off 1-4

Dinamo - SCM U Craiova

Meciul: 2
0 - 3
Play-Off 1-4

CSA Steaua - Arcada Galați

Meciul: 1
LIVE: TVR3
1 - 3
Play-Off 1-4

CSA Steaua - Arcada Galați

Meciul: 2
17:00
Play-Off 1-4

Arcada Galați - CSA Steaua

Meciul: 3

În semifinale, Steaua a trecut de SCMU Craiova în trei partide (3-1, 2-3, 3-0), iar Arcada Galaţi a învins pe Dinamo Bucureşti (3-2 şi 3-1).

În meciul pentru locurile 3-4, Dinamo Bucureşti a obţinut prima victorie, cu 3-1, la general fiind 1-1.

Înjurături și trivialități la clubul armatei!

E de ajuns să te duci la un meci de volei, la Steaua, unde vei auzi o peluză de stadion, inghesuită într-o sală de sport (improprie pentru volei) îți dai seama cum stă treaba cu „political correctness-ul” .

FCSB nu e Steaua, Dinamo cică nu e adevăratul Dinamo, dar chiar și așa în Sala Sporturilor Mihai Viteazu din capitală s-au strâns mulți iubitori ai voleiul românesc dar și galeria clubului lui „Talpan” care își face prezența în ultimul timp.

Meci important, marea finală,  Steaua-Arcada GALAȚI.

Majoritatea suporterilor o au venit pentru Steaua, pentru volei, nu pentru a înjura jucătorii adverși. Pe partea galeriei steliste, jucătorii gălățeni au fost agasați rând pe rând, așa subtil, de către ultrași, ca să nu folosim cuvinte grele. O fi bine , o fi rău , să decidă iubitori voleiului românesc. Am mai scris de această galerie, după, am primit mesaj că suntem „sensibili” , așa o fi, dacă mesajul nu venea de la o împătimită, „sotie” a unui volebalist stelist.

Cum era de așteptat, la meciurile Stelei, hop se aude un M.. E DINAMO,  un fel de salut al galeriei steliste.

În fond este o scandare a galeriei ajunsă HIT NAȚIONAL. 

Pe final mai spunem că MApN a precizat  că ”suma cheltuită de CSA Steaua pe parcursul anului 2022 a fost în valoare de 124.565.941 de lei”. Asta înseamnă că CSA Steaua a cheltuit din bugetul statului peste 25.000.000 de euro. Pentru ce???

Citește si...

România a învins Serbia şi s-a calificat în grupele principale

Ionuț Popa

Rezultatele etapei a 8-a în Divizia A1

Mircea M

Câștigătoarea EURO 2024 va încasa 8 milioane de euro

Ionuț Popa

Toate reacțiile după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024!

Redacția

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Mircea M

Rezultatele de vineri la Campionatul Mondial

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More