duminică, iunie 26, 2022

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1!

by Redacția

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1. Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat de presă la scurt timp după finalul sezonului în Liga 2. FRF i-a anunţat pe „militari”, care au terminat pe locul 4, că nu vor juca la baraj. Locul lor a fost luat de Concordia Chiajna, ocupanta locului 5.

Parlamentul nu a aprobat modificarea Legii Sportului în regim de urgenţă. Pe 12 mai, Ministerul Sportului a trimis o adresa la Parlament pentru a obține avizul de oportunitate pentru modificarea Legii Sportului. Conform sursei citate, nu a fost obţinut avizul de oportunitate în regim de urgenţă. În prezent, Legea Sportului nu permite ca echipele de drept public să joace în Liga 1.

În acest context, cei de la CSA Steaua nu pot promova în Liga 1. Prima manşă a barajului de pormovare se va disputa pe 22 mai, iar timpul este insuficient pentru a se modifica legea. Echipa Armatei va încerca să obțină promovarea la TAS.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii