sâmbătă, august 13, 2022

CSM Târgovişte, campioană naţională în premieră

by Redacția

CSM Târgovişte a câștigat primul său titlu de campioană naţională la volei feminin, după ce s-a impus în fața rivalei, Volei Alba Blaj, cu 3 – 0, sâmbătă, pe teren propriu în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1. Campioana en-titre a fost învinsă după doar 64 de minute.

Heydi Casanova a fost cea mai bună jucătoare a echipei antrenate de italianul Giovanni Caprara, Ghergana Dimitrova a reuşit 14 puncte, iar Rodica Buterez 12. De la învinse s-a remarcat Bojana Milenkovic, cu 11 puncte.

Înaintea ultimului meci al sezonului, CSM Târgovişte este lider, cu 77 de puncte, fiind urmată de Volei Alba Blaj, cu 70 puncte, care nu mai poate pierde poziția a doua. Volei Alba Blaj câştigase cinci din precedentele şase titluri (excepţia fiind 2018, când s-a impus CSM Bucureşti).

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii